Magazyn Ferment wraca w nowej odsłonie – a w nim wywiad z Beatą Jantoń!

M a g a z y n F e r m e n t w r a c a w n o w e j o d s ł o n i e a w n i m w y w i a d z B e a t ą J a n t o ń !

Facebook
Twitter
LinkedIn

Magazyn Ferment wraca w nowej odsłonie – a w nim wywiad z Beatą Jantoń!

Dobra wiadomość dla wszystkich miłośników wina – magazyn Ferment powraca w odświeżonym wydaniu! A wraz z nim wyjątkowy wywiad, który powinien znaleźć się na liście lektur obowiązkowych każdego pasjonata winiarskiego świata.

W najnowszym numerze redaktor naczelny Fermentu, Tomasz Prange-Barczyński, rozmawia z Beatą Jantoń – kobietą, która mogła zostać lekarzem, ale postawiła na wino. W wywiadzie Beata opowiada o swojej niezwykłej drodze zawodowej, zamiłowaniu do winiarstwa oraz o tym, co sprawiło, że postanowiła rozwijać rodzinny biznes winiarski w Polsce. Nie zabraknie też osobistych refleksji – w tym opowieści o jej ulubionym winie i ambitnych planach na przyszłość.

Dla tych, którzy jeszcze nie znają Beaty, to doskonała okazja, by dowiedzieć się więcej o jej inspirującej historii oraz roli, jaką odgrywa w kształtowaniu polskiego rynku winiarskiego. Wywiad pełen jest ciekawostek, pasji i autentycznej miłości do wina – wszystkiego, czego potrzeba, by zachwycić każdego pasjonatę wina i nie tylko. 

Nie przegapcie tej wyjątkowej publikacji! Sięgnijcie po egzemplarz Fermentu w nadchodzące Święta i pozwólcie się porwać winiarskiej przygodzie.

Picture of Beata Jantoń
Beata Jantoń

Pasjonatka win, enolog
_
Cieszę się, że czytasz mojego bloga.
Zapraszam Cię do częstych wizyt i obserwowania naszych mediów społecznościowych.