We wrześniowym wydaniu magazynu Szef Kuchni – niekwestionowanego lidera wśród polskich magazynów gastronomicznych i kulinarnych, docierającego do najlepszych restauratorów, hotelarzy i pasjonatów wyrafinowanej kuchni – na okładce zagościła Beata Jantoń.
Tym razem Beata pokazała się w zupełnie nowym, zaskakującym wydaniu, gdzie opowiada o swojej wielkiej miłości do gotowania i sztuki kulinarnej. Jako absolwentka prestiżowej akademii Le Cordon Bleu w Paryżu oraz kucharz w jednej z renomowanych paryskich restauracji, Beata podzieliła się niezwykłą historią swojej kulinarnej drogi. W artykule zdradza, jak łączy wino i jedzenie, nie tylko w codziennym życiu, ale i w DOMu JANTOŃ.
To coś więcej niż wywiad – to inspirująca historia i doskonały moment na głębsze spojrzenie w świat kulinarno-winnej doskonałości. Artykuł jest już dostępny online – TUTAJ.